30 de novembre de 2013

Sortida al Museu marítim de Barcelona

Curs 2012-2013

El passat 18 de maig del 2013  i coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, un grup de famílies de l’IES Gelida vam fer una sortideta al Museu marítim de Barcelona (MMB). Allà vam visitar l’exposició “Ser dona. Avui”. Aquesta exposició ha estat dissenyada i portada a terme per la Fundació Dexeus.
És una exposició molt interessant i molt recomanable on s’aborda diferents aspectes de la salut de la dona al llarg de la seva vida i com ha anat variant la seva posició en la societat, moltes vegades gràcies als avenços mèdics en matèria de salut femenina. Aquesta exposició que restarà oberta fins l’1 de setembre. Us recomanem que hi aneu.
Tot i que no érem un grup gaire nombrós ens ho vam passar d’allò més bé. Va ser una experiència mot enriquidora i positiva poder passar una estona agradable amb els nostres fills i altres pares en un lloc que convidava a la conversa i la reflexió.
Des de l’AMPA no descartem organitzar una altra sortida de cara el curs vinent amb la idea que el grup sigui una més nombrós. Si cap pare, o alumne, té cap idea ens ho pot comunicar i estudiarem la proposta amb molt de gust

Sobre ies

L’ AMPA és l’ entitat sense afany de lucre que agrupa els pares i mares de l’ Institut. Compleix una funció social al reinvertir tots els seus beneficis al Centre segons les seves necessitats. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ ensenyament que reben els nois i noies.