6 de gener de 2014

DECÀLEG DE L’AMPA

 

1.- L’AMPA som TOTES I TOTS, des de la nostra realitat particular i quotidiana, i on, TOTES I TOTS PODEM COL·LABORAR. Es una associació lliure, oberta i democràtica.

2.- L’AMPA es un vincle mes amb l’Institut dels teus fills, per col·laborar en positiu.

3.- L’AMPA es la veu i la força per reclamar davant les institucions (Generalitat i Ajuntament) les millores humanes i materials, que son necessàries per l’Institut.

4.- L’AMPA es un pas endavant per unificar criteris envers l’educació dels teus fills/es.

5.- Ser membre de la Junta de l’AMPA es un compromís seriós, voluntari i sense ànim de lucre, una inversió que fas del teu temps envers els teus fills/es i la teva comunitat, els teus veïns, el teu entorn.

6.- L’AMPA es un lloc de trobada on expressar i vehicular propostes per col·laborar amb l’Institut.

7.- L’AMPA NO ES UN TRIBUNAL on es jutja als professors i/o a l’equip directiu, a l’AMPA les mares i pares ho som per FACILITAR I COL·LABORAR en la seva tasca.

8.- L’AMPA es un entorn de trobada per compartir amb altres mares i pares: dubtes, angoixes, experiències, vivències,etc.

9.- L’AMPA es un lloc on les idees han d’ajudar a construir i no pas a destruir.

10.- L’AMPA es una associació que pot permetre millorar la interrelació en el nostre entorn mes immediat, en la nostra societat mes immediata, un lloc on les coses es poden parlar i discutir, dins la diversitat, tenint el respecte com a premissa.

Sobre ies

L’ AMPA és l’ entitat sense afany de lucre que agrupa els pares i mares de l’ Institut. Compleix una funció social al reinvertir tots els seus beneficis al Centre segons les seves necessitats. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ ensenyament que reben els nois i noies.