20 de maig de 2014

L’ampliació de l’Institut ja és una realitat

L’ampliació del nostre Institut ja és una realitat. Després del procés de licitació obert el passat mes d’abril, ja tenim l’adjudicació a l’empresa que començarà les obres quan acabin les classes.

El que sabem fins ara es que la empresa es de Lleida, que té previst fer la realització de les obres en un plaç de 15 mesos i que possiblement tindrem nou institut per al proper curs 2015-2016

0001

El projecte d’ampliació, redactat el 2010  revisat el 2012, comporta la construcció de noves aules ordinàries, però també noves aules específiques com ara informàtica, teconologia, música o un nou laboratori. Les obres faran créixer l’institut un terç més de les instal.lacions actuals, per la banda de Can Sàbat, en paral.lel a la pista esportiva. El mòdul que s’incrustarà a l’edifici (que ara fa una L), acabarà donant al centre educatiu una forma d’U.

Amb la esperada ampliació, reivindicada insistentment per l’AMPA, el professorat i lÌnstitut de Gelida passarà a tenir 3 linies d’ESO i 2 de Batxillerat i podrà donar servei als més de 300 alumnes que es preveu que tingui el centre al curs 2015-2015

 

Sobre ies

L’ AMPA és l’ entitat sense afany de lucre que agrupa els pares i mares de l’ Institut. Compleix una funció social al reinvertir tots els seus beneficis al Centre segons les seves necessitats. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ ensenyament que reben els nois i noies.